Charter Abruzzo Italia vara 2020
Filtre: Transport: Avion× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Abruzzo

Abruzzo

Santo Stefano di Sessanio este un oraș italian de 117 de locuitori din provincia Abruzzo. Este, de asemenea parte din comunitatea de munte Campo Imperatore-Navelli câmpie.

Teritoriul este parte din teritoriul Parcului National Gran Sasso și Monti della Laga, constituind, de fapt, unul din porturile de acces în partea sa sudică.

Acesta face parte din Clubul dintre cele mai frumoase sate din Italia.

Sejururi Charter Abruzzo

Pentru Abruzzo, Italia au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Abruzzo la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre Abruzzo se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Abruzzo, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Abruzzo pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Abruzzo.

Sejururi si pachete cu transport charter avion Abruzzo Italia 2020 - 2021 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!