Oferte cazare Artogne, Lombardia Italia iarna 2022
(8 oferte, 350EUR - 350EUR)
Le Baite, Artogne

Le Baite

Artogne, Lombardia, Italia

  • Fara transport

  Oferte Artogne

  Artogne, Lombardia, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Artogne sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Artogne pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Artogne sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Artogne oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Artogne garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Artogne va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Artogne, Lombardia, Italia iarna 2022 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Artogne

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Artogne?

  REGAL HOTEL RESIDENCE, Albergo Legazzuolo Montecampione, RESIDENCE LE BAITE, LE BAITE, HOTEL LEGAZZUOLO RISTORANTE PIZZERIA BAR sunt cele mai populare hoteluri din Artogne

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Artogne?

  Albergo Legazzuolo Montecampione, RESIDENCE LE BAITE sunt cele mai apreciate hoteluri din Artogne ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Artogne.