Charter Brescia, Lombardia cu plecare din Timisoara Italia 2020
Filtre: Transport: Avion× (1 oferte, 350EUR - 350EUR)
Vittoria, Brescia

Vittoria

Brescia, Lombardia, Italia

  • Avion (10.10 - 08.10.2020)
  • Fara transport

  Despre BresciaPrezentare si poze Brescia

  Brescia

  Brescia este un oraş situat în apropiere de Lacul Garda în Italia de nord. Ea face parte din regiunea Lombardia. Oraşul este situat la poalele Alpilor, între Mella şi Naviglio, având o populaţie de 191.523 de locuitori.

  Oraşul Brescia este al doilea oraş ca mărime din regiunea Lombardia, după capitala acesteia Milano. Oraşul este capitala administrativă a provinciei Brescia, una dintre cele mai întinse provincii din Italia.

  În antichitate ea a fost denumită Brixia, fiind un important centru istoric ce pastrează incă o serie de monumente romane şi medievale, printre care şi castelul oraşului.

  Pentru Brescia, Lombardia, Italia au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion cu plecare din Timisoara, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

  Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Brescia la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

  Turistii care aleg un pachet charter spre Brescia se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

  Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Brescia, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Brescia pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Brescia.

  Sejururi si pachete cu transport charter avion cu plecare din Timisoara Brescia (Lombardia, Italia) 2020 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Brescia

  Piazza della Loggia, un exemplu notabil de piaţă renascentistă, specificat prin omonimul loggia (ce desemnează în mod curent Piaţa Sfatului), construită în 1492 de către arhitectul Filippino de Grassi. Pe 28 mai 1974 piaţa a fost locaţia unui atac terorist.

  Duomo Vecchio (Vechea Catedrală), cunoscută de asemenea sub numele de La Rotonda. Este o biserică creată într-un stil romanesc , cu un exterior rustic, atrăgând atenţia prin forma sa circulară.

  Broletto, odinioară primăria oraşului, este o clădire masivă de secol XII-XIII, cu un turn impresionant.

  Piazza del Foro este cee mai importantă zonă arheologică cu ruine aparţinând epocii romane din Lombardia. Printre acestea se numără desigur şi Capitoline Temple, construite în anul 73 de Vespasianus.

  Mânăstirea San Salvatore (Santa Giulia)datând din perioada lombardă, dar renovată pe parcurs de mai multe ori. Constituie unul dintre cele mai mai reprezentative exemple de arhitectură medievală din nordul Italiei.

  Santa Maria dei Miracoli (1488-1523), cu o minunată faţadă realizată de Giovani Antonio Amadeo, decorată cu bazoreliefuri şi un peristil renaşcentist.

  Biserica gotic-romanescă Sfântul Francisc, cu o remarcabilă faţadă în stil gotic.

  Castelul, aflat în partea nord-estică a oraşului, oferă o privelişte de excepţie.

  Biserica San Nazario e Celso, ce deţine Averoldi Polyptych de Titian.

  Biserica San Clemente care adăposteşte numeroase lucrări ale pictorului Alessandro Bonvicino (cunoscut sub numele de Moretto.

  Biserica San Giovanni, al cărei refectoriu este parţial pictat de Moretto, dar şi de Girolamo Romanino.

  Pinacoteca Tosio Martinengo, galerie de arte locală ce adăposteşte şcoala bresciană clasică : Romanino, Bonvicino şi elevii acestuia, Giovanni Battista Moroni.

  Biblioteca Queriniana, conţinând manuscrise rare, printre care şi un manuscris de secol XIV aparţinând lui Dante.