Oferte cazare Brixen In Sudtirol, Trentino Sudtirol Italia iarna 2020
(2 oferte, 71.2EUR - 269.5EUR)
Hotel Gruner Baum Residence Hotel Gasser, Brixen In Sudtirol

Hotel Gruner Baum Residence Hotel Gasser

Brixen In Sudtirol, Trentino Sudtirol, Italia

  • Fara transport
  Hotel Dominik, Brixen In Sudtirol

  Hotel Dominik

  Brixen In Sudtirol, Trentino Sudtirol, Italia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Oferte Brixen In Sudtirol

  Brixen In Sudtirol, Trentino Sudtirol, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Brixen In Sudtirol sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Brixen In Sudtirol pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Brixen In Sudtirol sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Brixen In Sudtirol oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Brixen In Sudtirol garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Brixen In Sudtirol va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Brixen In Sudtirol, Trentino Sudtirol, Italia iarna 2020 - 2021 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro