Oferte cazare Castel D Ario, Lombardia Italia iarna 2022
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Eden, Castel D Ario

Hotel Eden

Castel D Ario, Lombardia, Italia

  • Fara transport
  Eden Mantova, Castel D Ario

  Eden Mantova

  Castel D Ario, Lombardia, Italia

   • Fara transport

   Oferte Castel D Ario

   Castel D Ario, Lombardia, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Castel D Ario sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Castel D Ario pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Castel D Ario sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Castel D Ario oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Castel D Ario garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Castel D Ario va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Castel D Ario, Lombardia, Italia iarna 2022 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Castel D Ario

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Castel D Ario?

   Eden Mantova, Hotel Eden sunt cele mai populare hoteluri din Castel D Ario

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Castel D Ario?

   Eden Mantova, Hotel Eden sunt cele mai apreciate hoteluri din Castel D Ario ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Castel D Ario.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Castel D Ario?

   Hotel Eden sunt hoteluri din Castel D Ario ce au acces gratuit la internet