Cazare In Orase Bardonecchia, Piemont Italia iarna 2021
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (5 oferte, 440.3EUR - 440.3EUR)
Residence Villa Frejus, Bardonecchia

Residence Villa Frejus

Bardonecchia, Piemont, Italia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Residence Tabor, Bardonecchia

Residence Tabor

Bardonecchia, Piemont, Italia

  • Fara transport
  La Betulla, Bardonecchia

  La Betulla

  Bardonecchia, Piemont, Italia

   • Fara transport
   Ca Fiore, Bardonecchia

   Ca Fiore

   Bardonecchia, Piemont, Italia

   • Hotel cu Internet wireless  
   • Fara transport

   Despre BardonecchiaPrezentare si poze Bardonecchia

   Bardonecchia

   Bardonecchia, gazda tuturor competiţiilor de snowboard din cadrul Jocurilor olimpice din 2006, este situată lângă Torino, la graniţa cu Franţa. Localitatea este una din cele mai îndrăgite staţiuni de schi ale Italiei şi se mândreşte cu o îndelungată tradiţie în ceea ce priveşte sporturile de iarnă. Deja în 1909 Bardonecchia a fost gazda primului campionat naţionale de schi ale Italiei. Staţiunea s-a format din Rochemolles, Millaures, Melezet şi Les Arnauds, acum cartiere, fiecare cu cultură, artă şi istorie proprie. Există numeroase monumente istorice, cum ar fi biserici, capele şi muzee, iar cei interesaţi de cumpărături şi după-amieze liniştite pot profita de numeroase magazine şi cafenele de pe Via Medail. Zona de schi vă oferă peste 100 km pârtii, cu toate gradele de dificultate şi siguranţă în ceea ce priveşte existenţa zăpezii (altitudini până la 2800 m).

   Recomandari turistice pentru Bardonecchia

   Chiar de-a lungul pârtiilor puteţi găsi numeroase baruri şi restaurante, unde puteţi să vă adunaţi forţele. Odată în vale, diverse cafenele cu terase şi baruri vă invită la Après-Ski. Mai târziu vă aşteaptă restaurantele confortabile cu specialităţi locale şi vin. Cei care mai au energie chiar după o zi de schi, găsesc în Campo Smith un Centru de Fitness complet echipat, printre altele cu saună şi zonă de masaj. În plus există o piscină acoperită, un patinoar, posibilităţi de excursii, tenis, baschet şi volei. Pentru oaspeţii săi, Bardonecchia pune la dispoziţie în „Palazzo delle Feste“ un program variat de spectacole şi evenimente.

   Intrebari frecvente despre Bardonecchia

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bardonecchia?

   Residence Villa Frejus, La Betulla, Residence Tabor, Ca Fiore, Res. Villagio Campo Smith sunt cele mai populare hoteluri din Bardonecchia

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bardonecchia?

   Residence Villa Frejus, Res. Villagio Campo Smith, Ca Fiore, Residence Tabor, La Betulla sunt cele mai apreciate hoteluri din Bardonecchia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bardonecchia.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Bardonecchia?

   Residence Villa Frejus sunt hoteluri din Bardonecchia ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Bardonecchia.