Croaziere Roma, Provincia Roma Italia 2020
Filtre: Categorie: Croaziere× (2 oferte, 350EUR - 350EUR)

Afiseaza harta
Croaziera In Vestul Mediteranei, Roma

Croaziera In Vestul Mediteranei

Roma, Provincia Roma, Italia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Avion (29.09 - 07.10.2020)

Despre RomaPrezentare si poze Roma

Roma

Roma este capitala Italiei. Situat pe malul fluviului Tibru, oraşul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice şi a Italiei moderne. Roma are o populaţie de 2.923.000 persoane.
Roma este un important centru turistic. Printre monumentele cele mai faimoase se numară Colosseumul şi Columna lui Traian.

Recomandari turistice pentru Roma

Roma este un oras care abunda in obiective turistice si atractii. Acest lucru face din Roma o destinatie preferata de turistii din lumea intreaga. Desi localnicii nu vad decat aglomeratia si imbulzeala din centrul Romei, turistii din toate colturile lumii apreciaza multitudinea de obiective turistice intre care se disting forumurile si Coloseumul din Roma. Obiective turistice, obiective culturale sau istorice se gasesc insa la tot pasul si cea mai buna modalitate de a explora orasul este aceea de a il descoperi pe cont propriu, deoarece Roma este Cetatea Eterna, o citadela complexa care ofera cate ceva pentru toata lumea. Iata mai jos o serie de obiective turistice din Roma care nu trebuiesc ratate intr-o vacanta in Roma!

- Coloseumul din Roma
- Basilica Sf Petru
- Fontana di Trevi
- Forumul Roman
- Piata Spaniei (Piazza di Spagna)
- Pantheonul
- Columna lui Traian
- Via Apia
- Vaticanul
- Dealul Palatin (Palatino)
- Muzeele Vaticanului (Musei Vaticani)
- Campidoglio
- Circus Maximus.