Autocar Emilia Romagna Italia vara 2019
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Emilia Romagna

Emilia Romagna

Rimini este un oraş mediu cu aproape 150.000 de locuitori din regiunea Emilia-Romagna din Italia, şi capitala provinciei Rimini. Acesta este situat la Marea Adriatică, pe coasta dintre raurile Marecchia şi Ausa.

Sejururi Autocar Emilia Romagna

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Emilia Romagna, Italia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Emilia Romagna. Puteti rezerva hotelul preferat din Emilia Romagna cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Emilia Romagna care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Emilia Romagna constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Emilia Romagna, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Emilia Romagna Italia 2019 - 2020 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!