Oferte cazare Falzes, Plan De Corones Italia iarna 2020
(7 oferte, 74.2EUR - 872.3EUR)
Hotel Weiher, Falzes

Hotel Weiher

Falzes, Plan de Corones, Italia

  • Fara transport
  Residence Plazoll, Falzes

  Residence Plazoll

  Falzes, Plan de Corones, Italia

   • Fara transport
   Weiher Green Lake, Falzes

   Weiher Green Lake

   Falzes, Plan de Corones, Italia

    • Fara transport

    Despre FalzesPrezentare si poze Falzes

    Falzes

    Falzes este situat la 1.220 m altitudine în Val Pusteria şi este foarte cunoscută datorită situării însorite şi frumoase. Amestecul gastronomiei italiene cu cea austriacă a produs aici specialităţi care sunt adevărate delicii, renumite fiind printre altele "Hasenöhrl" ("Urechi de Iepure" din aluat prăjit) şi "Tirtlan" (mici turte umplute cu spanac). Dar oferta nu se opreşte la cele de-ale gurii, Falzes are destule pregătite şi în ceea ce priveşte sportul şi agrementul. La săniuş sau la curling, la o plimbare romantică sau o drumeţie pe zăpadă - nici mic nici mare nu vor duce lipsă de posibilităţi! Domeniul schiabil Plan de Corones este uşor de accesat cu skibus-ul şi vă aşteaptă cu pârtii largi şi bine preparate, care vor fermeca în egală măsură şi schiorii şi boarderii, fiind în plus unul din cele mai moderne din Alpi şi având grijă cu tunurile sale de zăpadă ca 100% din pârtii să fie acoperite de nea chiar şi când fulgii nu cad cât ar trebui din nori.

    Oferte Falzes

    Falzes, Plan De Corones, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Falzes sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Falzes pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Falzes sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Falzes oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Falzes garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Falzes va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Falzes, Plan De Corones, Italia iarna 2020 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Recomandari turistice pentru Falzes

    Chiar la staţia de vale în Riscone vă stau la dispoziţie nu mai puţin de 3 diferite baruri de Après-Ski cu muzica şi atmosfera de distracţie potrivite! La întoarcerea la Falzes vă invită la o seară plăcută numeroase restaurante confortabile. În timpul zilei Falzes oferă pe lângă schi multe alte posibilităţi sportive. Pârtiile de schi fond promit la fel de multă distracţie pentru începători şi avansaţi ca şi patinoarul şi derdeluşele. Dacă toate acestea nu vă ajung puteţi folosi ocazia şi vedea dacă vă place curling-ul sau pleca la o durmeţie pe zăpadă. ŞI paradisul de zăpadă "Cron4" în Riscone oferă multă distracţie şi relaxare in Reischach. În Falzes puteţi vizita în plus şi distileria de ulei de pin Bergila, unde din in 1912 producţia se face după metodele tradiţionale şi unde puteţi cunoaşte câteva din misterele acestei arte.