Oferte cazare Feltre, Veneto Italia iarna 2023
(116 oferte, 50EUR - 500EUR)
Doriguzzi, Feltre

Doriguzzi

Feltre, Veneto, Italia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Oferte Feltre

Feltre, Veneto, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Feltre sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Feltre pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Feltre sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Feltre oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Feltre garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Feltre va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Feltre, Veneto, Italia iarna 2023 - 2024 - Alege din 58 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Feltre

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Feltre?

NUOVO DE CESERO, HOTEL RISTORANTE SAGITTARIO, HOTEL RISTORANTE LA CASONA, BB FELTRE DI NICOLA GARBIN, Doriguzzi sunt cele mai populare hoteluri din Feltre

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Feltre?

Casagrande, Doriguzzi, HOTEL RISTORANTE LA CASONA, NUOVO DE CESERO, Villa San Liberale sunt cele mai apreciate hoteluri din Feltre ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Feltre.