Oferte cazare Gallio, Veneto Italia iarna 2023
(18 oferte, 50EUR - 500EUR)
Gaarten, Gallio

Gaarten

Gallio, Veneto, Italia

  • Fara transport

  Oferte Gallio

  Gallio, Veneto, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Gallio sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Gallio pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Gallio sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Gallio oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Gallio garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Gallio va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Gallio, Veneto, Italia iarna 2023 - 2024 - Alege din 9 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Gallio

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gallio?

  HOTEL MONTE FIOR, Gaarten Benessere Spa, ALBERGO VALBELLA, LA LEPRE BIANCA, HOTEL VALBELLA sunt cele mai populare hoteluri din Gallio

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Gallio?

  ALBERGO VALBELLA, HOTEL MONTE FIOR sunt cele mai apreciate hoteluri din Gallio ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Gallio.