Oferte cazare Isolaccia, Lombardia Italia iarna 2022
(3 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Casa Cla 752S, Isolaccia

Casa Cla 752S

Isolaccia, Lombardia, Italia

  • Fara transport

  Oferte Isolaccia

  Isolaccia, Lombardia, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Isolaccia sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Isolaccia pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Isolaccia sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Isolaccia oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Isolaccia garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Isolaccia va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Isolaccia, Lombardia, Italia iarna 2022 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Isolaccia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Isolaccia?

  Ferienwohnung Bormio 751S, Casa Cla 752S, Italianway Piandelvino 11 B sunt cele mai populare hoteluri din Isolaccia