Sejururi Autocar Litoral Genova, Liguria Italia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (2 oferte, 322EUR - 372.8EUR)

Afiseaza harta
Coasta De Azur 11 Zile Autocar 2021 Genova, Genova

Coasta De Azur 11 Zile Autocar 2021 Genova

Genova, Liguria, Italia

  • Autocar (10.06 - 14.09.2021)
   Date de plecare: 10.06, 11.07, 06.08, 04.09
  Coasta De Azur 11 Zile Autocar 2021 Genova, Genova

  Coasta De Azur 11 Zile Autocar 2021 Genova

  Genova, Liguria, Italia

   • Autocar (10.06 - 14.09.2021)
    Date de plecare: 10.06, 11.07, 06.08, 04.09

   Despre GenovaPrezentare si poze Genova

   Genova

   Genova (Genova in italiana, Zena in genoveza) este un oras si un port maritim in Italia de nord, capitala a Liguriei si pricipal port de deservire al insulelor Corsica si Sardinia. Are o populatie de cca. 700.000 locuitori si este capitala culturala europeana din 2004.

   Genova se intinde din est in vest pe o distanta de mai bine de 15 km, dar din nord (contrafortii muntilor Apenini Ligurici) spre sud (Marea Mediterana) pe mai putin de 3 km, conform topografiei locului, intre munte si mare. Orasul s-a dezvoltat in jurul portului vechi, un fost golf semi-circular, care adaposteste astazi un muzeu al marinei si un mare acvariu public.

   Sejur cu autocarul Litoral Genova

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Genova, Liguria, Italia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Genova. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Genova cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Litoral Genova care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Genova constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta Litoral Genova, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejur Autocar Litoral Genova vara 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Genova, Liguria, Italia - Alege din 2 oferte cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Genova

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Genova?

   Coasta De Azur 11 Zile Autocar 2021 Genova, Coasta De Azur 11 Zile Autocar 2021 Genova sunt cele mai populare hoteluri din Genova