Vacante Litoral Piemont Italia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (2000 oferte, 139.7EUR - 1000EUR)
Arrucador, Limone Piemonte

Arrucador

Limone Piemonte, Piemont, Italia

  • Fara transport
  Europa, Bardonecchia

  Europa

  Bardonecchia, Piemont, Italia

   • Fara transport
   Hotel Benacus, Malcesine

   Hotel Benacus

   Malcesine, Piemont, Italia

    • Fara transport
    Chelsea, Turin

    Chelsea

    Turin, Piemont, Italia

     • Fara transport
     Casa Del Re, Pragelato

     Casa Del Re

     Pragelato, Piemont, Italia

      • Fara transport
      Casa Grande, Pragelato

      Casa Grande

      Pragelato, Piemont, Italia

       • Fara transport
       Castello Rosso, Costigliole Saluzzo

       Castello Rosso

       Costigliole Saluzzo, Piemont, Italia

        • Fara transport
        Sempione, Stresa

        Sempione

        Stresa, Piemont, Italia

         • Fara transport

         Despre Piemont

         Piemont

         Torino este amplasat pe o suprafață de 130 km² într-o câmpie delimitată de râurile Stura di Lanzo, Sangone și Pad (care traversează orașul de la sud la nord). Un alt râu care traversează orașul este Dora Riparia. Padul (Po) separă partea deluroasă a orașului de câmpia torineză, ce scade în altitudine de la 280 la 220 de metri (de la vest spre est). Orașul este înconjurat la vest și la nord de Alpi iar în sud se află colinele Monferrato. Piața Castello este piața centrală a orașului.

         În zilele noastre, Torino este un important centru industrial, cunoscut în mod deosebit în industria automobilistică, ca sediu al companiei Fiat.

         Vacante litoral Piemont

         Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Piemont, Italia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Piemont incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

         Oferta hoteliera pentru Litoral Piemont este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Piemont sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Piemont sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Piemont, Early Booking litoral Piemont, Last Minute litoral Piemont, Programe si Oferte Speciale litoral Piemont.

         Italia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Piemont. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Piemont cu servicii minime pana la resorturi de lux din Piemont cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Piemont cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

         Hotelurile din Piemont dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Piemont pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Piemont unde pot gasi liniste si destindere.

         Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Piemont oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Piemont ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

         Vacante Litoral Piemont Italia vara 2022 - 2023 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

           Cititi articolele despre Piemont, Italia de pe Blog-ul directbooking.ro

         In vizita la Nuazza Lavazza din Torino

         09.05.2019 Italia

         Iubitori de cafea, pregătiți-vă de o vacanță în Italia! Nu o spunem din pricina ofertelor noastre speciale de vacanță, ci datorită muzeului Nuazza Lavazza inaugurat cu mare fast anul trecut în Torino.