Autocar Lombardia Italia 2021
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 90.7EUR - 75.5EUR)

Afiseaza harta
Lombardia 11 Zile Autocar 2021 Milano, Milano

Lombardia 11 Zile Autocar 2021 Milano

Milano, Lombardia, Italia

  • Autocar (29.06 - 31.08.2021)
   Date de plecare: 29.06, 24.07, 21.08
  • Fara transport
  Circuit Descopera Ucraina Autocar 2021, Opera

  Circuit Descopera Ucraina Autocar 2021

  Opera, Lombardia, Italia

   • Autocar (19.07 - 19.09.2021)
    Date de plecare: 19.07, 11.09

   Despre Lombardia

   Lombardia

   Milano este principalul oras din Italia de nord. Se afla pe campiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Locuitorii din Milano sunt cunoscuti sub numele de Milanesi sau, informal, Meneghini sau Ambrosiani.

   Sejururi Autocar Lombardia

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Lombardia, Italia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Lombardia. Puteti rezerva hotelul preferat din Lombardia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Lombardia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Lombardia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Lombardia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Balneo Lombardia Italia 2021 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

   Intrebari frecvente despre Lombardia

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lombardia?

   Circuit Descopera Ucraina Autocar 2021, Lombardia 11 Zile Autocar 2021 Milano sunt cele mai populare hoteluri din Lombardia