Luna De Miere Milano, Lombardia Italia 2021
Filtre: Categorie: Luna de miere× (6 oferte, 110EUR - 167EUR)

Afiseaza harta
Hotel Raffaello, Milano

Hotel Raffaello

   Scor 9.7 din 1 comentarii

Milano, Lombardia, Italia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Portello - Gruppo Mini Hotel , Milano

Hotel Portello - Gruppo Mini Hotel

Milano, Lombardia, Italia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Brunelleschi Hotel , Milano

Brunelleschi Hotel

Milano, Lombardia, Italia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Eco La Residenza, Milano

Eco La Residenza

Milano, Lombardia, Italia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Michelangelo, Milano

Michelangelo

Milano, Lombardia, Italia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Bdp10, Milano

Bdp10

Milano, Lombardia, Italia

  • Fara transport

  Despre MilanoPrezentare si poze Milano

  Milano

  Milano este principalul oras din Italia de nord. Se afla pe campiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Locuitorii din Milano sunt cunoscuti sub numele de Milanesi sau, informal, Meneghini sau Ambrosiani.

  Orasul a fost fondat de celtii din Italia de nord in jurul anului 400 i. Hr. fiind cucerit de catre romani in jurul anului 222 i. Hr., care i-au dat numele de Mediolanu. Denumirea latina semnifica “in mijlocul campului”.

  Milano este recunoscut ca una din capitalele modei si design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasa prin casele de moda si cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerata a fi cel mai vechi shopping mall al lumii).

  Recomandari turistice pentru Milano

  Domul din Milano, a doua biserica ca marime din Italia si a treia din intreaga lume, adaposteste cea mai mare colectie de statui de marmura de pe mapamond si este incununata de chiar simbolul orasului - Madunina (mica Madona), ce ne priveste din cel mai inalt punct al domului.

  Biserica Romanesque a Sant' Ambrogio (a Sfantului Ambrozie, patronul spiritual al orasului)

  Biserica „Santa Maria delle Grazie” (unde se afla celebra fresca Cina cea de Taina a lui Leonardo da Vinci). Biserica si Manastirea dominicana „Santa Maria delle Grazie” au fost inscrise in anul 1980 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

  Castelul Sforzesco

  Bazilica San Lorenzo

  Biblioteca Ambroziana, ce contine desene si notite ale celebrului Leonardo Da Vinci, pe langa multitudinea de alte manuscrise, note si schite, ea constituind o arhiva de valoare inestimabila pentru intreaga Europa.

  Pinacoteca di Brera,Pinacoteca Ambroziana, muzeele Poldi-Pezzoli si Bagatti Valsecchi si galeriile Muzei del Castello, care adapostesc un mare numar de capodopere de arta.

  Gara Centrala

  Milano este cel mai important oras din lume in privinta Operei lirice, cu faimosul sau Teatro alla Scala (Teatrul La Scala).

  Intrebari frecvente despre Milano

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Milano?

  Hotel Raffaello, Hotel Portello - Gruppo Mini Hotel , Brunelleschi Hotel , BDP10, Michelangelo sunt cele mai populare hoteluri din Milano

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Milano?

  Hotel Raffaello, Hotel Portello - Gruppo Mini Hotel , Brunelleschi Hotel , Eco La Residenza, Michelangelo sunt cele mai apreciate hoteluri din Milano ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Milano.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Milano?

  Hotel Raffaello, Brunelleschi Hotel sunt hoteluri din Milano ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Milano?

  Hotel Raffaello, Hotel Portello - Gruppo Mini Hotel , Brunelleschi Hotel , Eco La Residenza sunt hoteluri din Milano ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Milano.