Oferte cazare Mel, Veneto Italia iarna 2023
(24 oferte, 50EUR - 500EUR)

Oferte Mel

Mel, Veneto, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Mel sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Mel pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Mel sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Mel oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Mel garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Mel va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Mel, Veneto, Italia iarna 2023 - 2024 - Alege din 12 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Mel

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mel?

B amp;B EL MIGHELON, B amp;B AI PIANAI, COL DI NEVE, AL CAVALLINO ROSSO, PALAZZO CAPPELLO sunt cele mai populare hoteluri din Mel

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mel?

CASTELLO DI ZUMELLE sunt cele mai apreciate hoteluri din Mel ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mel.