Oferte cazare Misurina, Veneto Italia iarna 2023
(20 oferte, 183EUR - 356EUR)
Grand Hotel Misurina, Misurina

Grand Hotel Misurina  

Misurina, Veneto, Italia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Miralago, Misurina

Miralago

Misurina, Veneto, Italia

  • Fara transport
  Lavaredo, Misurina

  Lavaredo

  Misurina, Veneto, Italia

   • Fara transport

   Despre MisurinaPrezentare si poze Misurina

   Misurina

   Lacul Misurina este cel mai mare lac natural al Cadorei și se află la 1.754 m deasupra nivelului mării, lângă Auronzo di Cadore (Belluno). Perimetrul lacului are o lungime de 2,6 km, în timp ce adâncimea maximă este de 5 m.

   Oferte Misurina

   Misurina, Veneto, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Misurina sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Misurina pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Misurina sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Misurina oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Misurina garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Misurina va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Misurina, Veneto, Italia iarna 2023 - 2024 - Alege din 10 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Recomandari turistice pentru Misurina

   Aici aveți punctul de plecare al unor drumeții importante care duc către lanțul Cadini di Misurina, străbătut de calea Bonacossa, ajungând la Cele trei Vârfuri ale Lavaredo, iar aproape de lac există și traseul de nivel înalt n.3, plecând de la Villabassa spre Longarone.

   Unele dintre excursiile posibile pe care le puteți face sunt ascensiunea la telescaun spre Col del Varda, ascensiunea spre Muntele Piana, plimbarea în jurul celor trei Vârfuri și turul de mountain bike începând de la lac și mergând de-a lungul celor trei Vârfuri ale Lavaredo și Sorapìs. Pescarii vor avea ocazia să se relaxeze pe malul lacului sau de-a lungul torentului Ansiei.

   În apropiere de Misurina, urmând traseul care duce spre Trei Vârfuri o Lavaredo, veți găsi micul lac Antorno cu Cabana sa, unde puteți pescui, plimba și merge cu bicicleta montană. Iarna puteți efectua tururi de schi sau puteți face excursii cu motociclete de zăpadă.

   Intrebari frecvente despre Misurina

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Misurina?

   Grand Hotel Misurina, Albergo Dolomiti Des Alpes, Miralago, Lavaredo, Villaggio Turistico Ploner sunt cele mai populare hoteluri din Misurina

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Misurina?

   Grand Hotel Misurina, Hotel Sorapiss, Villaggio Turistico Ploner, Miralago, B B Hotel Passo Tre Croci Cortina sunt cele mai apreciate hoteluri din Misurina ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Misurina.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Misurina?

   Grand Hotel Misurina sunt cele mai apreciate hoteluri din Misurina ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Misurina.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Misurina?

   Grand Hotel Misurina sunt cele mai apreciate hoteluri din Misurina cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Misurina.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Misurina?

   Grand Hotel Misurina sunt hoteluri din Misurina ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Misurina.

   Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Misurina?

   Grand Hotel Misurina sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Misurina. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Misurina.