Oferte cazare Monza, Lombardia Italia 2022
(23 oferte, 153.3EUR - 462EUR)
As Hotel Monza, Monza

As Hotel Monza  

Monza, Lombardia, Italia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
King Hotel, Monza

King Hotel

Monza, Lombardia, Italia

  • Fara transport
  Karol, Monza

  Karol

  Monza, Lombardia, Italia

   • Fara transport
   Nine, Monza

   Nine

   Monza, Lombardia, Italia

    • Fara transport
    Mosca, Monza

    Mosca

    Monza, Lombardia, Italia

     • Fara transport
     B B Monza, Monza

     B B Monza

     Monza, Lombardia, Italia

      • Fara transport
      Thea Monza, Monza

      Thea Monza

      Monza, Lombardia, Italia

       • Fara transport

       Despre MonzaPrezentare si poze Monza

       Monza

       Monza este cel mai important centru economic, industrial și administrativ din sub-regiunea Brianza, fiind al treilea cel mai mare oras din Lombardia, cu o populatie de aproximativ 120.000 locuitori. Când oamenii se gândesc la Monza, primul lucru care le vine in minte este celebrul Grand Prix de Formula 1 care se organizează aici anual.

       Recomandari turistice pentru Monza

       Catedrala Monza - este cea mai frumoasă clădire religioasă din Monza și este o adevărată bijuterie a arhitecturii gotice italiene, fiind construita în 1300, dar nu finalizată până în 1681.
       Parcul Monza - este cel mai mare parc zidit din Europa, si se intinde pe o suprafata de 688 de hectare. Parcul a fost creat de marele Napoleon în ocupația franceză a Italiei și a servit inițial ca o extensie la palatul regal. De asemenea puteti merge pe râul Lambro și să traversați frumoasa Ponte Delle Catene.
       Circuitul național de formula 1 Monza - principalul motiv pentru care oamenii vizitează Monza - pentru a vedea istoricul Autodromo, creat în 1922, fiind unul dintre cele mai vechi circuite de curse care a găzduit Grand Prix-ul italian de Formula 1 încă de la începuturile turneelor.
       Vila Reale – pozitionata in partea de vest a Parcului Monza si avand structură centrală cu două brațe proeminente cu un iaz si o fantana mare in partea din fata, aceasta gazduieste Capela Regală, Micul Teatru din Cotre, Orangeria și Apartamentele Regale.
       Palatul Arengario – situat in centrul istoric al orașului Monza, inițial a servit ca primărie, avand un clopot mare și parterul are o serie de arcade ornamentate.
       Ponte dei Leoni sau Podul Leilor – unul deintre cele mai cunoscute poduri, construit in secolul 19.
       Capela expiatorie din Monza – monument istoric care aduce un omagiu regelui Humbert I care a fost ucis de fapt chiar în acest loc în 1900.Capela prezintă o coloană centrală mare, care este acoperită în principal de un crucifix.
       Muzeul Catedralei din Monza - Dacă vizitați Catedrala din Monza, trebuie să faceți și o excursie la Muzeu.
       Excursie la Milano – situat la doar 9 km spre sud de Monza acest imens oraș este unul dintre cele mai populare din Italia și are o multitudine de atracții care așteaptă să fie explorate. Se poate ajunge foarte usor cu trenul regulat care circulă aproximativ la fiecare 12 minute.
       Piazza Trento e Trieste - situata în imediata apropiere a Catedralei, această piață prezintă Monumentul Caduti, care este dedicat soldaților căzuți în marile războaie și în istoria militară a Italiei.
       Biserica Santa Maria din Strada - la doar o scurtă plimbare de Duomo și Piazza Trento e Trieste, biserica este una dintre cele mai vechi din Monza și a fost creată la mijlocul secolului al XIV-lea.
       Vineria Dei Tintori Monza - un loc minunat pentru a gusta un pahar sau trei situat chiar pe malul râului lângă frumosul Ponte de Leoni.

       Intrebari frecvente despre Monza

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Monza?

       As Hotel Monza, Best Western Borgolecco Hotel, Hotel Royal Falcone, Hotel Della Regione, B B Hotel Milano Monza sunt cele mai populare hoteluri din Monza

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Monza?

       As Hotel Monza, De La Ville Monza Slh Hotel, Hotel Della Regione, Hotel Royal Falcone, Locanda San Paolo sunt cele mai apreciate hoteluri din Monza ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Monza.

       Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Monza?

       As Hotel Monza, Euro Hotel Residence, The Regency Sure Hotel Collection By Best Western, King Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Monza ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Monza.

       Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Monza?

       Locanda San Paolo, The Regency Sure Hotel Collection By Best Western sunt hoteluri din Monza ce au acces gratuit la internet