Oferte Cazare Ortles Italia iarna 2022
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Sporthotel Paradies, Solda All Ortles

Sporthotel Paradies

Solda All Ortles, Ortles, Italia

  • Fara transport
  Tirol Astoria, Solda All Ortles

  Tirol Astoria

  Solda All Ortles, Ortles, Italia

   • Fara transport

   Despre Ortles

   Ortles

   La poalele celui mai înalt munte din Tirolul de Sud, Ortles (3905 m), încadrat de impresionanta lume montană, veţi găsi staţiunea Solda. Staţiunea pe ale cărei platouri o cireadă de Yak şi-a găsit casa, atrage pe durata iernii cu siguranţă absolută de zăpadă la la altitudinii între 1900 şi 3250 m. Distracţia nu se limitează însă la pârtii în Solda: parcul national oferă multe posibilităţi, cum ar fi de exemplu drumeţii şi plimbări romantice cu săniile trase de cai.

   Oferte Ortles

   Ortles, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din regiunea Ortles sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Italia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ortles pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ortles sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Ortles oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Ortles garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ortles va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Ortles Italia iarna 2022 - 2023 - Alege din 2 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Ortles

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ortles?

   Sporthotel Paradies, Tirol Astoria sunt cele mai populare hoteluri din Ortles