Oferte cazare Porlezza, Lombardia Italia iarna 2021
(32 oferte, 50EUR - 500EUR)
Casa Bellavista, Porlezza

Casa Bellavista

Porlezza, Lombardia, Italia

  • Fara transport
  Parco San Marco, Porlezza

  Parco San Marco

  Porlezza, Lombardia, Italia

   • Fara transport
   Antico Crotto, Porlezza

   Antico Crotto

   Porlezza, Lombardia, Italia

    • Fara transport
    Cima Romantica, Porlezza

    Cima Romantica

    Porlezza, Lombardia, Italia

     • Fara transport
     Hotel Concordia, Porlezza

     Hotel Concordia

     Porlezza, Lombardia, Italia

      • Fara transport

      Oferte Porlezza

      Porlezza, Lombardia, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Porlezza sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Porlezza pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Porlezza sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Porlezza oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Porlezza garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Porlezza va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Porlezza, Lombardia, Italia iarna 2021 - Alege din 18 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Porlezza

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Porlezza?

      LA PIAZZA PORLEZZA, CIMA ROMANTICA, ANTICO CROTTO, AGRITURISMO IL MULINUM, Residenza Lago di Lugano sunt cele mai populare hoteluri din Porlezza

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Porlezza?

      Residence Porto Letizia, AGRITURISMO IL MULINUM, Agriturismo Il Mulinum sunt cele mai apreciate hoteluri din Porlezza ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Porlezza.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Porlezza?

      HOTEL IL MULINUM sunt cele mai apreciate hoteluri din Porlezza ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Porlezza.