Autocar Provincia Roma Italia 2019
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 452.4EUR - 392EUR)

Afiseaza harta
Italia Marele Tur Circuit Autocar 2019, Roma

Italia Marele Tur Circuit Autocar 2019

Roma, Provincia Roma, Italia

  • Autocar (24.10 - 04.11.2019)
   Date de plecare: 24.10

  Despre Provincia Roma

  Provincia Roma

  Roma este capitala Italiei. Situat pe malul fluviului Tibru, oraşul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice şi a Italiei moderne. Roma are o populaţie de 2.923.000 persoane.
  Roma este un important centru turistic. Printre monumentele cele mai faimoase se numară Colosseumul şi Columna lui Traian.

  Sejururi Autocar Provincia Roma

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Provincia Roma, Italia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Provincia Roma. Puteti rezerva hotelul preferat din Provincia Roma cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Provincia Roma care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Provincia Roma constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Provincia Roma, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Provincia Roma Italia 2019 - 2020 cu plecari din Bucuresti, Timisoara, Bacau, Craiova, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Arad, Braila la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

    Cititi articolele despre Provincia Roma, Italia de pe Blog-ul directbooking.ro

  Pastele in Roma ce faci, ce mananci si ce sa vizitezi

  21.03.2018 Italia

  Te pregătești de o vacanță de Paște în Roma? Iată programul evenimentelor religioase și atracțiile turistice pe care le poți vizita în această perioadă.