Oferte cazare Riscone, Plan De Corones Italia iarna 2020
(1 oferte, 308EUR - 308EUR)
Hotel Prack, Riscone

Hotel Prack

Riscone, Plan de Corones, Italia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre RisconePrezentare si poze Riscone

Riscone

Riscone (956 m), în germană Reischach, este situat pe un platou la altitudine la poalele Plan de Corones. Localitatea îşi trage numele de la legendarul castel "Rischon". Cu 1300 locuitori, localitatea nu oferă doar o privelişte de vis a munţilor înconjurători, ci este şi un punct de pornire ideal în diverse experienţe sportive.
Instalaţii pe cablu foarte moderne, care pornesc direct din staţiune şi vă poartă până la cota 2275, pârtii foarte bine preparate şi perspective de bis fac din acest domeniu schiabil unul din cele mai frumoase din Dolomiţi. Indiferent de modalitate, fie că e vorba de board, carving sau coborâri pe îndelete fiecare experienţă are o calitate deosebită. Alte activităţi, în afara pârtiilor, inclus patinaj, săniuş, ice-stock (asemănător curling) sau paradisul de spa "Cron4" asigură cantitate suficientă de diversitate. Pentru pasionaţii de schi fond Riscone are pregătiţi 15 km la poalele muntelui.

Oferte Riscone

Riscone, Plan De Corones, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Riscone sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Riscone pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Riscone sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Riscone oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Riscone garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Riscone va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Riscone, Plan De Corones, Italia iarna 2020 - 2021 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Riscone

Fanii Après-Ski-ului nu vor ştii ce să aleagă mai bine la Riscone. La staţia de vale şi deschid porţile nu mai puţin de trei baruri "Après-Ski Tenne", "Igloo Bar Gigger" şi animatul punct de întâlnire la modă "K1". Dar lista de posibilităţi de a petrece continuă, mai multe baruri şi pubs vă stau la dispoziţie chiar în Riscone iar cei cărora oferta de aici nu le ajunge sunt aşteptaţi la învecinatul Brunico. Tot în Brunico (la doar 5 min. depărtare) veţi găsi şi modalităţi de a petrece o zi plăcută şi fără plăci şi zăpadă. Relaxare şi distracţie promite paradisul de spa "Cron4" cu diferite piscine, saune şi băi de aburi precum şi duşuri multi-funcţionale. Şi plimbări cu trăsura trasă de cai sau drumeţii sunt posibile regulat, pe patinoarul natural puteţi să lăsaţi urme pe gheaţă iar derdeluşul "Korer Piste" de 1,5 km îi invita pe cei curajoşi indiferent de vârsta la o experienţă greu de uitat!

Intrebari frecvente despre Riscone

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Riscone?

Hotel Prack sunt cele mai populare hoteluri din Riscone

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Riscone?

Hotel Prack sunt cele mai apreciate hoteluri din Riscone ce au restaurant propriu

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Riscone?

Hotel Prack sunt cele mai apreciate hoteluri din Riscone ce au piscina exterioara