Oferte cazare Roana, Veneto Italia iarna 2023
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)

Oferte Roana

Roana, Veneto, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Roana sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Roana pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Roana sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Roana oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Roana garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Roana va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Roana, Veneto, Italia iarna 2023 - 2024 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Roana

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Roana?

Locanda Alla Stella, Belmonte sunt cele mai populare hoteluri din Roana

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Roana?

Locanda Alla Stella sunt cele mai apreciate hoteluri din Roana ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Roana.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Roana?

Locanda Alla Stella sunt cele mai apreciate hoteluri din Roana ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Roana.