Oferte cazare San Vigilio Marebbe, Trentino Sudtirol Italia iarna 2020
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Oferte San Vigilio Marebbe

San Vigilio Marebbe, Trentino Sudtirol, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din San Vigilio Marebbe sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in San Vigilio Marebbe pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din San Vigilio Marebbe sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in San Vigilio Marebbe oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din San Vigilio Marebbe garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski San Vigilio Marebbe va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare San Vigilio Marebbe, Trentino Sudtirol, Italia iarna 2020 - 2021 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro