Oferte cazare Sappada, Veneto Italia iarna 2023
(70 oferte, 204EUR - 204EUR)
Hotel Cristina, Sappada

Hotel Cristina

Sappada, Veneto, Italia

  • Avion (03.05 - 01.05.2024)
  • Fara transport

  Oferte Sappada

  Sappada, Veneto, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Sappada sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Sappada pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Sappada sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Sappada oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Sappada garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sappada va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Sappada, Veneto, Italia iarna 2023 - 2024 - Alege din 36 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Sappada

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sappada?

  HOTEL HAUS MICHAELA S.A.S, HOTEL BLADEN, APPARTAMENTI KRATTER PIETRO, ALPIN PARK SAPPADA DOLOMITI, ALBERGO VENEZIA sunt cele mai populare hoteluri din Sappada

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sappada?

  HOTEL BLADEN, HOTEL POSTA, HOTEL CRISTINA, RESORT BORGO AL SOLE AND SPA, Valgioconda sunt cele mai apreciate hoteluri din Sappada ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sappada.