Ski Abruzzo Italia iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (18 oferte, 238.9EUR - 238.9EUR)

Afiseaza harta
Grande Albergo, Roccaraso

Grande Albergo

Roccaraso, Abruzzo, Italia

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Holidays, Roccaraso

Holidays

Roccaraso, Abruzzo, Italia

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Tiffany S, Roccaraso

Tiffany S

Roccaraso, Abruzzo, Italia

  • Fara transport
  Belvedere, Roccaraso

  Belvedere

  Roccaraso, Abruzzo, Italia

   • Fara transport
   Victoria, Roccaraso

   Victoria

   Roccaraso, Abruzzo, Italia

    • Fara transport
    Alisma, Alfedena

    Alisma

    Alfedena, Abruzzo, Italia

     • Fara transport
     Park Hotel, Ovindoli

     Park Hotel

     Ovindoli, Abruzzo, Italia

      • Fara transport
      Hotel Mion Sanio Restaurant, Silvi

      Hotel Mion Sanio Restaurant

      Silvi, Abruzzo, Italia

      • Hotel cu Pensiune completa  
      • Fara transport

      Despre Abruzzo

      Abruzzo

      Santo Stefano di Sessanio este un oraș italian de 117 de locuitori din provincia Abruzzo. Este, de asemenea parte din comunitatea de munte Campo Imperatore-Navelli câmpie.

      Teritoriul este parte din teritoriul Parcului National Gran Sasso și Monti della Laga, constituind, de fapt, unul din porturile de acces în partea sa sudică.

      Acesta face parte din Clubul dintre cele mai frumoase sate din Italia.

      Vacante ski Abruzzo

      Abruzzo, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din regiunea Abruzzo sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Italia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Abruzzo pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Abruzzo sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Abruzzo oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Abruzzo garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Abruzzo va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Abruzzo Italia iarna 2019 - 2020 - Alege din 21 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!