Ski Valle Di Cadore, Veneto Italia iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (7 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Càdor Hotel, Valle Di Cadore

Càdor Hotel

Valle Di Cadore, Veneto, Italia

  • Fara transport
  Hotel Villa Gaia, Valle Di Cadore

  Hotel Villa Gaia

  Valle Di Cadore, Veneto, Italia

   • Fara transport
   Romantic Spa, Valle Di Cadore

   Romantic Spa

   Valle Di Cadore, Veneto, Italia

    • Fara transport
    Hotel Bel Sit, Valle Di Cadore

    Hotel Bel Sit

    Valle Di Cadore, Veneto, Italia

     • Fara transport
     Cador, Valle Di Cadore

     Cador

     Valle Di Cadore, Veneto, Italia

      • Fara transport

      Vacante ski Valle Di Cadore

      Valle Di Cadore reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Valle Di Cadore oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Valle Di Cadore va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Valle Di Cadore (Veneto, Italia) iarna 2020 - 2021 - Alege din 5 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!