Oferte cazare Sterzing, Trentino Sudtirol Italia iarna 2020
(3 oferte, 357EUR - 473.9EUR)
Hotel Lamm S., Sterzing

Hotel Lamm S.

Sterzing, Trentino Sudtirol, Italia

  • Fara transport
  Hotel Rosskopf, Sterzing

  Hotel Rosskopf

  Sterzing, Trentino Sudtirol, Italia

   • Fara transport
   Schaurhof, Sterzing

   Schaurhof

   Sterzing, Trentino Sudtirol, Italia

    • Fara transport

    Oferte Sterzing

    Sterzing, Trentino Sudtirol, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Sterzing sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Sterzing pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Sterzing sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Sterzing oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Sterzing garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sterzing va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Sterzing, Trentino Sudtirol, Italia iarna 2020 - 2021 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro