Autocar Trentino Sudtirol Italia iarna 2021
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 180.3EUR - 367.5EUR)

Afiseaza harta
Circuit Macedonia Taine Si Savori Balcanice 2021, Don

Circuit Macedonia Taine Si Savori Balcanice 2021

Don, Trentino Sudtirol, Italia

  • Autocar (30.06 - 01.12.2021)
   Date de plecare: 30.06, 18.08, 08.09, 27.11
  Circuit Macedonia Taine Si Savori Balcanice Autocar Senior Voyage 2021, Don

  Circuit Macedonia Taine Si Savori Balcanice Autocar Senior Voyage 2021

  Don, Trentino Sudtirol, Italia

   • Autocar (18.08 - 01.12.2021)
    Date de plecare: 18.08, 08.09, 27.11

   Despre Trentino Sudtirol

   Trentino Sudtirol

   Siusi allo Sciliar este situat la 1000 m p e platoul la altitudine dintre Casterotto şi Fiè allo Sciliar. Maiestos şi impresionat se ridică pe fundal creasta Sciliar. Staţiunea turistică cu multă tradiţie este un punct de pornire către noua instalaţie panoramică a Alpe di Siusi. Prin conectarea perfectă la domeniul schiabil este foarte îndrăgită de schiori, a putut însă să-şi păstreze farmecul originar.
   Satul este dominat de cele 2 biserici şi cele trei vechi ruine ale forturilor. Alternative sportive în afară de schi alpin oferă drumeţiile din zonă şi numeroasele posibilităţi de schi de fond. La o plimbare cu trăsura, în păturile calde, vă puteţi bucura de frumoasele peisaje ale Alpe di Siusi. Un final confortabil al zilei vă aşteaptă la frumoasele şi tradiţionalele refugii.

   Sejururi Autocar Trentino Sudtirol

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Trentino Sudtirol, Italia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Trentino Sudtirol. Puteti rezerva hotelul preferat din Trentino Sudtirol cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Trentino Sudtirol care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Trentino Sudtirol constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Trentino Sudtirol, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Trentino Sudtirol Italia 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

   Intrebari frecvente despre Trentino Sudtirol

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Trentino Sudtirol?

   Circuit Macedonia Taine Si Savori Balcanice 2021, Circuit Macedonia Taine Si Savori Balcanice Autocar Senior Voyage 2021 sunt cele mai populare hoteluri din Trentino Sudtirol