Oferte Cazare Val Gardena Italia iarna 2023
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre Val Gardena

Val Gardena

Skipass-ul „Dolomiti Superski“ este valabil pentru în total 1.200 km pârtii si 450 instalatii de transport pe cablu în 12 zone de schi, pâna la 3269 m altitudine! Aici gasiti si Sella Ronda, care înconjoara masivul Sella, cu ai sai 40 km, cu schiuri

Oferte Val Gardena

Val Gardena, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Val Gardena sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Italia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Val Gardena pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Val Gardena sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Val Gardena oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Val Gardena garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Val Gardena va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Val Gardena Italia iarna 2023 - Alege din 231 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Val Gardena

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Val Gardena?

sunt cele mai populare hoteluri din Val Gardena