Autocar Veneto Italia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 157EUR - 396.9EUR)

Afiseaza harta
6 Zile Autocar 2021 Venetia, Venetia

6 Zile Autocar 2021 Venetia

Venetia, Veneto, Italia

  • Autocar (20.07 - 16.09.2021)
   Date de plecare: 20.07, 17.08, 11.09
  • Fara transport
  6 Zile Autocar 2021 Venetia, Venetia

  6 Zile Autocar 2021 Venetia

  Venetia, Veneto, Italia

   • Autocar (19.06 - 16.09.2021)
    Date de plecare: 20.07, 17.08, 11.09
   • Fara transport

   Despre Veneto

   Veneto

   Venetia este principalul oras al regiunii Veneto si al Italiei nord-orientale. Venetia are in prezent 266.181 locuitori si este capitala provinciei cu același nume. Intregul oras (si intreaga laguna) au fost declarate in 1979 patrimoniu al umanitatii de catre UNESCO.

   Considerat unul dintre cele mai frumoase orase din lume, Venetia este cunoscuta ca Regina Marii Adriatice.

   Patru sute de poduri traverseaza labirintul de canale format din cele 120 de insule ale orasului, situat intr-o laguna de apa sarata intre gurile de varsare ale raurilor Pad si Piave in nordestul Italiei. Tot traficul din oras se bazeaza pe mijloacele de transport maritime: salupe, gondole, feribouturi, etc.

   Cei 266.181 locuitori au ca principala sursa de venituri turismul.Venetia beneficiaza de o splendida salba de muzee, monumente, biserici, considerate tezaure artistice mondiale. De-a lungul istoriei, artistii locali au creat oglinzi, tapiserii, vitralii, care au facut Venetia faimoasa.

   In ultimul timp, orasul se confrunta cu o serie de probleme precum poluarea, eroziunea si inundatiile, ceea ce a obligat autoritatile orasului sa realizeze proiecte in scopul pastrarii celebrei imagini a orasului lagunelor.

   Este cel mai romantic oras al tarii, practic intreg orasul fiind asezat pe apa. In Venetia exista 170 de canale si peste 400 de poduri dintre care cel mai cunoscut este Podul suspinelor (Ponte dei sospiri. Cea mai mare parte a cladirilor au fost construite intre sec. 12 si 16.

   Gondola este simbolul Venetiei. Este fabricata din 8 feluri diferite de lemn. Este asimetrica (partea dreapta este mai ridicata ca sa poata compesa greutatea vaslasului). O plimbare cu gondola pentru o ora costa aproximativ 70 de euro.   Sejururi Autocar Veneto

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Veneto, Italia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Veneto. Puteti rezerva hotelul preferat din Veneto cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Veneto care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Veneto constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Veneto, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Ski Veneto Italia iarna 2021 - 2022 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

   Intrebari frecvente despre Veneto

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Veneto?

   6 Zile Autocar 2021 Venetia, 6 Zile Autocar 2021 Venetia sunt cele mai populare hoteluri din Veneto