Balneo Italia 2018
Filtre: Categorie: Balneo× (4 oferte, 224EUR - 1291.2EUR)

Afiseaza harta
Aurora E Del Benessere, Santa Cesarea Terme

Aurora E Del Benessere

Santa Cesarea Terme, Puglia, Italia

  • Fara transport
  Feriendorf Park Gallanti, Lido Di Pomposa

  Feriendorf Park Gallanti

  Lido Di Pomposa, Emilia Romagna, Italia

   • Fara transport
   Lido, Lido Di Pomposa

   Lido

   Lido Di Pomposa, Emilia Romagna, Italia

    • Fara transport

    Balneo in Italia

    Balneo in Italia

    Direct Booking va ofera pachete balneo cu cazare, servicii de masa si tratament in hoteluri, pensiuni si vile din statiunile balneo climaterice renumite din Italia. Ofertele balneo, la preturi atractive, va propun centre balneo-fizio-terapeutice, sanatorii, centre spa cu competente in afectiunile de care suferiti in statiuni recunoscute precum Montecatini, Chianciano Terme, Abano Terme sau Ischia. Tinand cont de recomandarile medicale si indicatiile terapeutice, fie ca sunt pentru afectiuni cardiovasculare, reumatismale, respiratorii, digestive, ginecologice sau ale sistemului nervos, ofertele balneo in Italia pot fi rezervate online sau telefonic sau pot fi personalizate in functie de necesitatile dumneavoastra. Va propunem cele mai avantajoase oferte balneo in statiuni din Italia la preturi si tarife minime, standardele ridicate, calitatea serviciilor si disponibilitatea ofertelor speciale inscrieri timpurii (earlybooking) fiind principalele criterii in selectarea ofertei potrivite.


      Cititi articolele despre Italia de pe Blog-ul directbooking.ro

    Pastele in Roma ce faci, ce mananci si ce sa vizitezi

    21.03.2018 Italia

    Te pregătești de o vacanță de Paște în Roma? Iată programul evenimentelor religioase și atracțiile turistice pe care le poți vizita în această perioadă.

    Cea mai buna perioada sa vizitezi Puglia, Italia

    17.01.2018 Italia

    Italia… țara plină de romantism, cu o gastronomie uimitoare și peisaje de-ți taie răsuflarea. Țara cu unele dintre cele mai romantic destinații ale lumii. Și când spunem asta nu ne oprim doar la Veneția, ci mergem într-o vacanță în Puglia.