Cum caut o oferta?
031 9641Luni - Vineri 9 - 18
Print

Cum caut o oferta?

 

Toate ofertele Directbooking.ro sunt disponibile online, prin simpla utilizare a motorului de cautare din homepage aveti acces la o multitudine de oferte de cazare, sejururi cu autocar sau avion.

In functie de ceea ce va doriti de la vacanta dumneavoastra completati filtrele si dati click pe butonul Cauta oferte. Ofertele se vor genera, ulterior puteti rafina cautarea aplicand alte filtre de cautare.

Filtrele nu sunt toate obligatorii, bifati doar ce considerati necesar si asteptati incarcarea ofertelor.

!! Foarte important de retinut tarifele generate vor fi pe camera, astfel ca daca sunteti un grup de mai multe persoane, introduceti pe rand fiecare configuratie per camera.

Cum caut oferte

 

Daca nu ati gasit o oferta potrivita pentru dumneavoastra sau nu aveti timpul necesar sa cautati in site puteti completa o cerere de OFERTA PERSONALIZATA si in scurt timp unul din agentii nostrii va reveni cu o oferta conform criteriilor dumneavoastra.

Pentru a primi o oferta cat mai apropiata de solicitarea dumneavoastra va rugam sa completati cat mai multe filtre astfel incat sa restrangem cautarile si sa revenim cu o oferta potrivita pentru vacanta dumneavoastra.