Concursuri Facebook Termeni si Conditii
031 9641Luni - Vineri 9 - 18
Print

Concursuri Facebook Termeni si Conditii

1. Acesti termeni si conditii reprezinta regulile ('Regulile')care se aplica pentru concursurile organizate de Direct Booking SRL pe pagina de Facebook Direct Booking (https://www.facebook.com/directbooking.ro/) Intrand in aceste concursuri, participantii sunt de acord sa respecte si sa se ghideze dupa aceste Reguli.

2. Concursurile sunt organizate de Direct Booking  SRL, avand sediul la adresa:  Str. Calea Grivitei, nr. 180, Coral Business Center, parter, sector 1, Bucuresti

3. In cazul unei dispute legata de un anumit Concurs sau Reguli, decizia finala apartine de Direct Booking SRL si nici o corespondenta sau discutie inainte sau dupa terminarea concursului nu va fi luata in considerare.

4. Angajatii sau membrii din familia angajatilor apartinand Direct Booking  SRL, nu sunt eligibili pentru participarea in aceaste Concursuri, iar Direct Booking  SRL isi rezerva dreptul de a schimba castigatorii sau a refuza sa premieze unul sau mai multi castigatori ai Concursului, daca Direct Booking  SRL are motive intemeiate sa creada ca unul dintre castigatori nu este eligibil.

5. Intrand in aceste Concursuri, fiecare participant se angajeaza ca datele si informatiile transmise sunt adevarate, curente si complete. Direct Booking  SRL isi rezerva dreptul de a verifica eligibilitatea participantilor.

6. Fiecare Concurs este deschis catre publicul din Romania cu varste peste 18 ani. Nu se considera participant eligibil nici o persoana aflata in afara Romaniei.

7. Direct Booking  SRL isi rezerva dreptul de a descalifica orice participant daca Direct Booking  SRL are motive intemeiate si/sau participantul/participantii au incalcat vreuna din Reguli.

8. Participarea in aceste concursuri se poate face numai pe pagina de facebook Direct Booking (https://www.facebook.com/directbooking.ro/). Toti participantii trebuie sa prezinte informatiile personale cerute si relevante pentru Concurs sau in discutiile/corespondenta legata de Concurs. Pentru a intra in concurs nu este necesara o achizitionare de produse, iar inregistrarea nu are nici un cost.

9. Participantii nu au voie sa foloseasca multiple conturi de Facebook pentru a participa la Concurs si reprezinta o abatere de la Reguli.

10. Concursul va incepe si se va termina la datele prezentare pe pagina de Facebook, in fusul orar al Romaniei. Orice alta participare in afara datelor sau a orelor prezentate nu vor fi luate in considerare.

11. Direct Booking  SRL nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care apar defectiuni de orice fel, deconectarea retelei de internet si comunicatii,erori,intreruperi,intarzieri, pierderea sau uitarea parolei, acces neautorizat,virusi,bug-uri,intarzierea datorita rapunsului serverului sau alte cauze in afara razei de control sau expertiza a Direct Booking SRL

12. Castigatorii vor fi selectati aleator dintre toate comentariile sau like-urile din pagina de Facebook. Fiecarui castigator ii va reveni un singur premiu, iar Direct Booking  SRL se angajeaza de livrarea acestui premiu in termen de 14 zile de la data terminarii Concursului. In toate aceste privinte, decizia Direct Booking  SRL este finala. Dupa ce a fost livrat premiul de catre Direct Booking  SRL catre castigator acesta are obligatia ca in termen de 5 zile sa publice un comentariu cu privire la intrarea in posesie a premiului la postarea in care a fost anuntat castigatorul.

13. Premiile Concursurilor vor fi alese de Direct Booking  SRL si sunt cele postate pe pagina de Facebook. In aceasta privinta, decizia Direct Booking SRL este finala. Nu exista alternativa transformarii premiilor in bani, iar premiile oferite nu sunt transferabile. Direct Booking SRL isi rezerva dreptul de a inlocui premiile dupa bunul plac.

14. Castigatorii Concursurilor vor fi anuntati pe pagina de Facebook si/sau prin emailul transmis catre unul dintre reprezentantii Direct Booking SRL. In cazul in care emailul transmis nu este corect, adresa de email nu functioneaza sau Castigatorul nu raspunde in termen de 5 zile la solicitarea Direct Booking SRL poate rezulta in descalificarea si selectarea unui alt castigator.

15. Premiile sunt oferite de Direct Booking  SRL, alese dupa bunul plac si nici o alta actiune sau metoda de intimidare nu va schimba deciziile Direct Booking SRL legate de acordarea acestor premii.

16. Prin participarea in una sau mai multe Concursuri organizate de Direct Booking, Direct Booking isi rezerva dreptul de a pastra si stoca datele si informatiile transmise de catre participanti si folosirea lor pe site-ul oficial, pagina de Facebook, anuntarea, pronuntarea sau scrierea numelui Castigatorilor, a orasului sau localitatii din care face parte.

17. Prin participarea la Concurs, participantii sunt de acord ca Facebook nu poate fi tras la raspundere pentru nici o problema legata de Concursuri sau de actiunile Direct Booking SRL. Facebook este un trademark inregistrat al Facebook Inc. Concursurile nu sunt in nici o masura sponsorizate, sustinute sau administrate de Facebook. Prin participarea la Concurs, participantul intelege ca datele oferite sunt catre Direct Booking SRL si nu catre Facebook. Va rugam sa adresati orice intrebari legate de competitie catre Direct Booking SRL.

18. Direct Booking SRL nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in cazul unui accident, dezamagire, vatamare sau pierdere suferite de vreun participant al Concursului. Direct Booking SRL nu este responsabil pentru problemele legate de nefunctionarea retelelor de comunicare, retelelor telefonice sau nefunctionarea tehnica a vreunui aparat sau website sau o combinatie intre acestea.

19. Direct Booking SRl isi rezerva dreptul de a schimba in orice fel aceste Reguli fara un anunt in prealabil catre vreunul dintre participanti sau de a anula si/sau amana Concursul pentru orice motiv.Orice schimbare va fi publicata in acesti termeni si conditii.

20. Concursurile si Regulile sunt guvernate de legea din Romania si orice disputa legata de acestea se va purta in limba romana.

21. Ne puteti contacta in legatura cu aceaste Concursuri doar pe adresa de email: office @ directbooking.ro

22. Aceste Reguli, termeni si conditii sunt singurele care pot fi luate in considerare in ceea ce priveste Concursurile si orice alte reguli sau termeni si conditii sunt excluse. In cazul vreunei dispute sau confilict legate de Concursuri, aceste reguli, termeni si conditii sunt singurele care vor fi luate in considerare.