Vacante Litoral Lacul Garda Italia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 128.4EUR - 128.4EUR)
Park Hotel Oasi, Lacul Garda

Park Hotel Oasi  

Lacul Garda, Lacul Garda, Italia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion (24.06 - 23.06.2023)
  • Fara transport

Despre Lacul Garda

Lacul Garda

Nordul Italiei este un tărâm de vacanță fermecător care atrage milioane de turiști cu climatul său moderat şi cu istorie sa fascinantă. Lacul Garda este cel mai mare și cel mai renumit lac din Italia, o destinaţie de vară favorită care oferă totul, de la parcuri tematice la castele uimitoare, ruine romane şi bucătărie rafinată. Lacul măsoară 51 km în lungime și doar 17 km lăţime, având punctul său culminant în sud. Lacul Garda se află la intersecţia a trei regiuni fascinante: Veneto, Lombardia şi Trentino.

Satele pitorești, castelele medievale şi aleile de pe malul lacului împânzesc ţărmul.

Vacante litoral Lacul Garda

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Lacul Garda, Italia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Lacul Garda incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Lacul Garda este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Lacul Garda sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Lacul Garda sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Lacul Garda, Early Booking litoral Lacul Garda, Last Minute litoral Lacul Garda, Programe si Oferte Speciale litoral Lacul Garda.

Italia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Lacul Garda. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Lacul Garda cu servicii minime pana la resorturi de lux din Lacul Garda cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Lacul Garda cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Lacul Garda dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Lacul Garda pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Lacul Garda unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Lacul Garda oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Lacul Garda ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Lacul Garda Italia vara 2022 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Lacul Garda

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lacul Garda?

Park Hotel Oasi sunt cele mai populare hoteluri din Lacul Garda

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Lacul Garda?

Park Hotel Oasi sunt cele mai apreciate hoteluri din Lacul Garda ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Lacul Garda.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Lacul Garda?

Park Hotel Oasi sunt hoteluri din Lacul Garda ce au acces gratuit la internet