Sejururi Autocar Litoral Emilia Romagna Italia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (2 oferte, 331.3EUR - 388.9EUR)

Afiseaza harta
Italia Circuit Cu Sejur La Rimini 10 Zile Autocar 2020 Rimini, Rimini

Italia Circuit Cu Sejur La Rimini 10 Zile Autocar 2020 Rimini

Rimini, Emilia Romagna, Italia

  • Autocar (13.06 - 11.09.2020)
   Date de plecare: 13.06, 15.08, 02.09
  Italia Circuit Cu Sejur La Rimini Autocar 2021 Rimini, Rimini

  Italia Circuit Cu Sejur La Rimini Autocar 2021 Rimini

  Rimini, Emilia Romagna, Italia

   • Autocar (19.06 - 06.09.2021)
    Date de plecare: 19.06, 28.08

   Despre Emilia Romagna

   Emilia Romagna

   Rimini este un oraş mediu cu aproape 150.000 de locuitori din regiunea Emilia-Romagna din Italia, şi capitala provinciei Rimini. Acesta este situat la Marea Adriatică, pe coasta dintre raurile Marecchia şi Ausa.

   Sejur Autocar Litoral Emilia Romagna

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Emilia Romagna, Italia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Emilia Romagna. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Emilia Romagna cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Emilia Romagna care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Litoral Emilia Romagna constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta Litoral Emilia Romagna, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejur Autocar Litoral Emilia Romagna Italia vara 2020 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Emilia Romagna - ofertaRezerva online prin DirectBooking.ro