Ski Calabria Italia iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 372.8EUR - 372.8EUR)
Club Esse Sunbeach, Squillace Lido

Club Esse Sunbeach

Squillace Lido, Calabria, Italia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre Calabria

Calabria

Reggio Calabria este un oraș în Italia, și capitala provinciei cu același nume. În acest oraș locuiesc 186.000 de oameni.Orașul este situat pe vârful din peninsula italiană și este scăldată de strâmtoarea Messina.

Orașul este renumit pentru două statui de bronz Riace și este un importator și litoral zonă turistică.

Vacante ski Calabria

Calabria, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Calabria sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Italia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Calabria pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Calabria sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Calabria oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Calabria garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Calabria va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Calabria Italia iarna 2020 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!