Ski Umbria Italia iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (15 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Umbria, Attigliano

Hotel Umbria

Attigliano, Umbria, Italia

  • Fara transport
  Il Roscio, Attigliano

  Il Roscio

  Attigliano, Umbria, Italia

   • Fara transport
   Sant Eugenia, Attigliano

   Sant Eugenia

   Attigliano, Umbria, Italia

    • Fara transport

    Despre Umbria

    Umbria

    Perugia este un oraş în regiunea Umbria în Italia centrală, în apropiere de fluviul Tibru.

    Vacante ski Umbria

    Umbria, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din regiunea Umbria sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Italia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Umbria pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Umbria sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Umbria oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Umbria garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Umbria va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Umbria Italia iarna 2023 - 2024 - Alege din 15 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Umbria

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Umbria?

    Casa Piccini, Casetta Helga Panorama, Bellavista Lago 1, PALAZZO ORSINI, IL ROSCIO sunt cele mai populare hoteluri din Umbria

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Umbria?

    HOTEL UMBRIA, IL ROSCIO sunt cele mai apreciate hoteluri din Umbria ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Umbria.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Umbria?

    Holideal Casa Rosalia sunt cele mai apreciate hoteluri din Umbria ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Umbria.