Ski Campania Italia iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (9 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Casa Aurora, Atena Lucana

Casa Aurora

Atena Lucana, Campania, Italia

  • Fara transport
  Grand Hotel Osman, Atena Lucana

  Grand Hotel Osman

  Atena Lucana, Campania, Italia

   • Fara transport
   Villa Venus, Atena Lucana

   Villa Venus

   Atena Lucana, Campania, Italia

    • Fara transport
    Villa Torre Antica, Atena Lucana

    Villa Torre Antica

    Atena Lucana, Campania, Italia

     • Fara transport
     Magic Hotel, Atena Lucana

     Magic Hotel

     Atena Lucana, Campania, Italia

      • Fara transport

      Despre Campania

      Campania

      Napoli este cel mai mare oras din Italia de sud. Este una dintre capitalele regionale si are o populatie de un milion de locuitori, iar impreuna cu zona metropolitana strange trei milioane de locuitori. Se afla la mijlocul distantei dintre Vezuviu si zona vulcanica Campi Flegrei.

      Vacante ski Campania

      Campania, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din regiunea Campania sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Italia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Campania pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Campania sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Campania oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Campania garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Campania va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Campania Italia iarna 2020 - 2021 - Alege din 9 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!