Ski Lacul Garda Italia iarna 2024
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 72.5EUR - 139.5EUR)
Pace 1954, Garda Lake Arco

Pace 1954

Garda Lake Arco, Lacul Garda, Italia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Olivo, Lacul Garda

Olivo

Lacul Garda, Lacul Garda, Italia

  • Fara transport

  Despre Lacul Garda

  Lacul Garda

  Nordul Italiei este un tărâm de vacanță fermecător care atrage milioane de turiști cu climatul său moderat şi cu istorie sa fascinantă. Lacul Garda este cel mai mare și cel mai renumit lac din Italia, o destinaţie de vară favorită care oferă totul, de la parcuri tematice la castele uimitoare, ruine romane şi bucătărie rafinată. Lacul măsoară 51 km în lungime și doar 17 km lăţime, având punctul său culminant în sud. Lacul Garda se află la intersecţia a trei regiuni fascinante: Veneto, Lombardia şi Trentino.

  Satele pitorești, castelele medievale şi aleile de pe malul lacului împânzesc ţărmul.

  Vacante ski Lacul Garda

  Lacul Garda, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din regiunea Lacul Garda sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Italia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Lacul Garda pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Lacul Garda sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Lacul Garda oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Lacul Garda garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Lacul Garda va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Lacul Garda Italia iarna 2024 - 2025 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Lacul Garda

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lacul Garda?

  Pace 1954, Hotel Continental, Olivo sunt cele mai populare hoteluri din Lacul Garda

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Lacul Garda?

  Pace 1954, Hotel Continental, Olivo sunt cele mai apreciate hoteluri din Lacul Garda ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Lacul Garda.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Lacul Garda?

  Pace 1954 sunt hoteluri din Lacul Garda ce au acces gratuit la internet