Ski Pontebba, Friuli Venezia Giulia Italia iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Al Gallo Forcello.1530 S, Pontebba

Hotel Al Gallo Forcello.1530 S

Pontebba, Friuli Venezia Giulia, Italia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Vacante ski Pontebba

Pontebba reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Pontebba oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Pontebba va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Pontebba (Friuli Venezia Giulia, Italia) iarna 2020 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Pontebba

Informaţii generale
Utilizatori simţi ca un rege în această splendidă panoramă. Stâncile abrupte, păduri, pajişti pline de flori salbatice - acest lucru este aproape Kitzbühel Reith - Sărbători perfect pentru toată lumea! Satul este situat direct la zona de schi, în 800 m şi are 1430 de locuitori.

Cum se ajunge acolo
Cu masina: De la nord: Autostrada München - Kufstein - Scheffau - Ellmau - Going-Reith b. Kitzbühel, la sud: Autostrada Brenner - Wörgl / Ost - Brixental ieşire la est: autostrada Salzburg - Main Street Lofer - St Johann - Reith Cu trenul: Înainte gări Kitzbühel (conexiune cu autobuzul la Reith) şi Kirchberg. Cu avionul: Munchen - 180 km, Salzburg - 70 km Innsbruck şi de distanţa de 100 km.

Staţiune de vară
Vacanta pentru cei care caută de recuperare, dar şi pentru călătorii activă. Drumeţii şi mersul pe jos, relaxaţi-vă în în-şi piscină în aer liber sau pe lângă lacul plasat "Schwarzsee" - ori se alătură tenis, ciclism, bowling, minigolf, teren de golf pe un curs de gaura 18. Mai aventuros poate încerca, de asemenea, cu balonul sau parapanta în Reith.

Staţiune de iarnă
Reith este direct legat de zona de schi Kitzbühel-Kirchberg big-Jochberg-Pass Thurn, un vis real pentru schiori si snowboarderi! În Reith veţi găsi în plus o pârtie de schi pentru începători şi copii, o şcoală de schi, schi închiriere precum şi un serviciu de autobuz de schi gratuit la telecabine "Fleckalm" în Kirchberg. Skieres non se pot bucura de curling, bowling, săniuş şi 35 de km de pârtii de cross country.