Oferte cazare Ispra, Lombardia Italia iarna 2022
(12 oferte, 350EUR - 350EUR)

Oferte Ispra

Ispra, Lombardia, Italia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Ispra sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ispra pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ispra sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Ispra oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Ispra garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ispra va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Ispra, Lombardia, Italia iarna 2022 - Alege din 12 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Ispra

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ispra?

Casa Don Guanella, INTERNATIONAL CAMPING ISPRA, B B Tana Della Volpe, Albergo Le Terrazze, Hotel Europa sunt cele mai populare hoteluri din Ispra

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ispra?

Le Terrazze, Hotel Europa, INTERNATIONAL CAMPING ISPRA, Casa Don Guanella sunt cele mai apreciate hoteluri din Ispra ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ispra.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Ispra?

Hotel Europa sunt hoteluri din Ispra ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Ispra.