Ski Belluno, Veneto Italia iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (49 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Dal Capo, Belluno

Dal Capo

Belluno, Veneto, Italia

  • Fara transport
  Centrale, Belluno

  Centrale

  Belluno, Veneto, Italia

   • Fara transport
   Astor, Belluno

   Astor

   Belluno, Veneto, Italia

    • Fara transport
    Juventus, Belluno

    Juventus

    Belluno, Veneto, Italia

     • Fara transport

     Vacante ski Belluno

     Belluno reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Belluno oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Belluno va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Belluno (Veneto, Italia) iarna 2020 - 2021 - Alege din 59 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!