Ski Malga Ciapela, Veneto Italia iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre Malga CiapelaPrezentare si poze Malga Ciapela

Malga Ciapela

Malga Ciapéla este unul dintre satele care alcătuiesc Rocca, capitala municipiului Rocca Pietore (provincia Belluno). Se ridică chiar înainte de pasul Fedaia. Malga Ciapela este un centru turistic important pentru iubitorii de munte .

Vacante ski Malga Ciapela

Malga Ciapela reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Malga Ciapela oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Malga Ciapela va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Malga Ciapela (Veneto, Italia) iarna 2020 - 2021 - Alege din 5 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Malga Ciapela

Lucruri de facut in Malga Ciapela:
O telecabină care duce dinspre Malga Ciapela spre vârful muntelui Marmolada, Regina Dolomiților. Când ajungeți pe Punta Rocca (3,265 m), vă puteți bucura de un peisaj impresionant de pe terasa panoramică și puteți vizita peștera Sfintei Maria și expoziția foto despre construcția telecabinei.
De asemenea, aici se afla si o scoala de ski si snowboard si se poate face turul Dolomitilor cu schiuri.